MR & MRS Real Estate

Wij zijn je graag van dienst bij deaankoopverkoopvan je huis

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

MR & MRS Real Estate kan je van dienst zijn in alle aspecten van de woningmarkt. In de huidige woningmarkt is het aanbod beperkt en is snel handelen noodzakelijk. 
In een persoonlijk gesprek adviseren wij je graag over de mogelijkheiden voor het kopen of verkopen van je huis. Hiervoor zijn we ook 's avonds en op zaterdag beschikbaar.

Image

Woning kopen

Woning kopen

Wil je een huis kopen in regio Den Haag? Dan moet je er snel bij zijn. De krapte op de woningmarkt is een frustratie voor veel huizenkopers. Een woning zelfstandig online zoeken werkt vaak goed, maar bij het onderhandelingsproces vis je keer op keer achter het net. Daarnaast is een woning kopen niet hetzelfde als een pakje boter kopen. Nogal logisch, denk je nu wellicht. Toch kun je bij de aankoop van een huis overvallen worden door je gevoel en enthousiasme. Helemaal als je denkt jouw droomwoning gevonden te hebben.

Ik kan jou helpen met objectieve blik op een huis wanneer je door een roze bril kijkt. We bedenken samen een slimme onderhandelingstactiek zodat we een realistisch bod neer kunnen leggen. Kortom, ik help je het hoofd koel te houden in deze verhitte markt straks stressvrij jouw droomhuis kunt betrekken!

Woning verkopen

Woning verkopen

Den Haag wordt steeds populairder. Een huis verkopen in de huidige woningmarkt is dan ook niet zo moeilijk. Waarom zou je dan een verkoopmakelaar inschakelen?

Op een persoonlijke en betrokken wijze leid ik jou door het gehele verkoopproces en zorg ik voor de beste prijs en voorwaarden en een snelle verkooptijd. Van een gratis waardebepaling, een professionele verkoopcampagne en bezichtigen tot en met de onderhandelingen met kopers, het opmaken van de koopakte en het zetten van de handtekening bij de notaris. Met mijn hulp heb jij gegarandeerd een goede nachtrust en een zorg minder.