MR & MRS Real Estate
Adres: Den Haag   Telefoon:: 06 149 66 936
Email: info@qwstest09.nl

Naarderstraat 71, Den Haag

€ 200.000

Starters en klussers opgelet! Leuke 4-kamer beneden woning (ca.67 m2) met tuin op het westen en een eigen garage, centraal gelegen in de wijk rustenburg-oostbroek in den haag. Op loopafstand van de tram, dierenselaan en winkelcentrum leyenburg. In de nabije omgeving goede voorzieningen aanwezig zoals scholen, sport en medische voorzieningen en op loopafstand van het groene zuiderpark.


Indeling

Gesloten portiek. U komt binnen in een ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De meterkast bevindt zich links naast de voordeur. Via de deur aan de rechterkant komt u in de voorste kleinste slaapkamer. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer met open keuken, deze is voorzien van kookplaat en afzuigkap en en een combi oven. Links naast de keuken bevindt zich de grote slaapkamer met links daarnaast de een mooie ruimte voor een extra slaapkamer of een hobbykamer tevens bevindt hier de doorgang naar de ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime douche en wastafel en tevens een locatie voor de wasmachine. Naast de badkamer bevindt zich een betegelde tuin, vanuit de tuin kan je gelijk de garage betreden. De garage biedt ruimte voor een 2 auto’s.

De woning is uitermate geschikt voor de starter of klusser en daarom ook geheel naar eigen wens op te knappen.

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2 (optie tot 3)
Aantal badkamers: 1

Bijzonderheden:
  • Woonoppervlakte ca. 67m2
  • Geheel voorzien van dubbelglas en houten kozijnen
  • Centrale verwarming CV ketel bouwjaar 2017
  • Erfpacht eeuwigdurend, canon bedraagt € 28,08 per half jaar excl. € 13,25 beheerskosten.
  • VvE bedraagt € 60,- per maand, 1/3 aandeel
  • Elektra; Groepenkast met 6-groepen
  • Centraal gelegen t.o.v. openbaar vervoer, sport en medische voorzieningen
  • Gelegen tegenover basisschool ‘de Karreschool’

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door MR & MRS Real Estate aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan MR & MRS Real Estate niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Adres: Naarderstraat 71, 2574 PC, Den Haag, Rustenburg - Oosthoek
Categorieën: Appartement
Type: Verkocht

Woning informatie

Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Vierkante meter: 67.00

Gebouw informatie

Bouwjaar: 1927
Aantal verdiepingen: 1
Vloeroppervlak totaal: 67