MR & MRS Real Estate

Gepassioneerde aankoop verkoop aanhuur makelaar

Wij maken het verschil in de huizenmarkt

Wanneer je een woning wilt kopen of verkopen wil je dat graag aanpakken op een manier waar jij je goed bij voelt. Je zoekt naar een partner die jou adviseert en begeleidt tijdens het gehele proces.

Iemand die weet waar hij over praat en daarnaast ook naar je luistert om samen jouw ideeën en wensen te verwezenlijken.

Bij MR & MRS Real Estate ben je op de juiste plek. Onze makelaar heeft veel ervaring met de woningmarkt in Den Haag en omgeving.

In onze samenwerking streven wij naar een volledige en transparante communicatie, waardoor onze afspraken altijd duidelijk zijn voor alle partijen.

MR & MRS Real Estate past bij jou als:

Afspraak maken

We behandelen uw opdracht met persoonlijke benadering, passie en doorzettingsvermogen.

Martin Kortekaas
Lees verder
Ik ken Bjorn al sinds zijn vorige werkgever. Hij heeft voor een goede vriend het onmogelijke waargemaakt: het vinden van een huis! In een overspannen markt is dat haast een wonder te noemen. Klant staat altijd voorop bij hem. Een aanrader!
Bahar Babapour
Lees verder
Very nice and helpful agents. Bjorn is the best and looks out for the customer's interests, both the landlord and the tenant/buyer. Recommended for renting and buying.
S. Suliman
Lees verder

Persoonlijk ken ik Bjorn via zijn vorige werkgever. Ik heb hem ervaren als iemand die alles op alles zet om jou te helpen. Geen standaardmakelaar, want hij is ook buiten kantooruren bereikbaar.

Met zijn kunde en expertise van de huidige markt is het mij gelukt om snel een woning te vinden in deze moeilijke tijd. Mocht ik weer opzoek zijn, dan zal ik ook graag weer met Bjorn in zee gaan.

Zoek je iemand die jou belangen behartigt en goed naar je wensen luistert, dan kan ik je Bjorn van harte aanbevelen. Heb hem ook al in mijn kennissenkring aanbevolen.

Gewoon doen!

Sjors van der Meer
Lees verder
Bjorn (Mr Real Estate) is iemand waar ik graag zaken mee doe. Binnen een week stond onze eerste bezichtiging al gepland. Het contact is persoonlijk maar altijd professioneel. Dat is ook precies wat hij uitstraalt: niet van top tot teen netjes in pak maar juist de perfecte casual look waar ik me thuis bij voel. Ik heb Bjorn al een aantal keer aangeraden en dat blijf ik zeker doen.
Vincent van Brakel
Lees verder
Bjorn heeft ons enorm goed geholpen bij het aankopen van ons droomhuis. Zonder de tips, kennis en het netwerk van Bjorn was het voor ons niet mogelijk geweest om in ons budget een huis te vinden. 100% aan te raden!